Koer Auto Iste Üks Iste Tagaistmel Veekindel Koer Istmekate Auto Iste Lemmikloomade Abrasionproof Koer Istmekate Auto Ohutuse Blanke

Koer Auto Iste Üks Iste Tagaistmel Veekindel Koer Istmekate Auto Iste Lemmikloomade Abrasionproof Koer Istmekate Auto Ohutuse Blanke

0
0 Arvustused Saate Lisada Oma kommentaar
€27.54 €49.18
Laos
Skuw352717
Värv Punane
Suurus XS
XS
S
M
L
XL

Kohaldamisala: Mõõtmed: 53 * 60 * 35cm, sobib tagumine iste autosse.Kahe sangaga kohta headrests, tekk on lihtne lisada, nii et ohutuse teie lemmikloomad on paremini tagatud raske puding ja tugev raputamine.

Kvaliteet Toode: Valmistatud polüestrist kiud, kulumiskindla ja kriimustuskindel;Pind on kaetud Oxford kangas, veekindel ja pestav.Lisaks, koer juuksed on täielikult kogutud Schondecke, nii et reisijad ei pea istuma koer juuste või muda.

Praktiline design: Spetsiaalne disain oma lemmikloomad.Koos slipcover, mis on veekindel ja vastupidav ning kaitseb oma tagumiste istmete alates räpasus ja nullist, ärge muretsege, määrdumise ja kahjustada teie auto istmed kui oma lemmikloomad sõita maha merele või piknik.

Pet-Friendly: lukuga mõlemalt poolt lubada, et teie lemmikloomad jääda stabiilsem, mis tagab nende turvalisuse reisi ajal.Ühe istme disain, võite istuda kõrval oma lemmiklooma ja mängida.

Lihtne paigaldus: teil on vaja ainult üles riputada 2 sanga, et headrests tagumise istme ja esiistmel ja sulgege zip fasteners, siis võite panna oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate kohta tõsta lakke ja reisi-õnneks!

SNAP KONKS

Koos karabiin, ohutuse teie lemmikloomad on paremini tagatud raske puding ja tugev raputamine, nii et sa ei saa häirida autojuhtimise ajal.

PANDLAD

2 pandlad saab panna koer iste kindlalt headrests.

Koer auto iste pakub oma doggy auto meeldiv keskkond!Koos karabiin, ohutuse teie lemmikloomad on paremini tagatud raske puding ja tugev raputamine, nii et sa ei saa häirida autojuhtimise ajal.

Värv: Must

Materjal: oxford riie

Pakendi sisu:

1 * Pet auto istme padi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kirjeldused
Materjal Muud
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Prindi
Funktsioon Muud
Pesta Stiil Mehaaniline Pesta
Toote Tüüp Voodid & Diivanid

Kliendi Ülevaated

Kirjutage Oma Ülevaade

Kirjutada ülevaade

Kvaliteeti

Sildid
Tooteid Inimeste Jaoks

Seotud tooted

Mida sa tahaksid näha.