Auto Hoidmine Suure Mahutavusega Elastne Auto Silmadega Võrk, Kott Auto Käekott Omanik Seljatoe Kott Korraldaja Rahakoti Ladustamise Kott Istme Ladustamine

Auto Hoidmine Suure Mahutavusega Elastne Auto Silmadega Võrk, Kott Auto Käekott Omanik Seljatoe Kott Korraldaja Rahakoti Ladustamise Kott Istme Ladustamine

0
0 Arvustused Saate Lisada Oma kommentaar
€7.47 €9.33
Laos
Skuw272185
Värv Punane
Suurus XS
XS
S
M
L
XL

Bullet Punkte:

1、Auto Hoidmine Abiline: See käekott ladustamise kott pakub piisavalt ruumi autos reisides või kämping.

2、Extra Storage: Auto Net Taskus, Käekotis Omanik täiesti hõlmab intervall ees kaks istekohta ja teha neile oma materjalide hoidmiseks.See võib venitada, et ideaalne suurus, mis põhineb erinevate ruumide vahel, juhi ja kaassõitja istmed erinevate automudelite.

3、Pet & Kid Takistus: Vastu paksenenud polüester kiud, mille tugev, paindlikkus, See teenib ka eriline tõkkeni, mis takistab ulakas poiss/lemmikloomad tagaistmel alates häirivad teie igapäevast ajab.

4、Ohutu Sõidu: Neto Taskus, Käekotis Omanik aitab vähendada segane sõidu pakkudes lihtsat juurdepääsu oma rahakott sisu ilma võttes oma silmi teelt.See kaob vajadus ebamugav rahakott paigutuse jalge oma reisija.

5、Lihtne Paigaldamine: paigaldus käesoleva käekott omanik on väga lihtne, ei puur ega kleepse vaja, lihtne ja kerge paigaldada, võtab aega vähem kui minut on piisavalt pikk reguleeritav 2 üleval ja 1 alumisel veniv köis kaetud üle konsooli taga kasti.

Omadused:

EXTRA STORAGE: Auto Net Taskus, Käekotis Omanik täiesti hõlmab intervall ees kaks istekohta ja teha neile oma materjalide hoidmiseks.See võib venitada, et ideaalne suurus, mis põhineb erinevate ruumide vahel, juhi ja kaassõitja istmed erinevate automudelite.

LEMMIKLOOM, LAPS TAKISTUS: Vastu paksenenud polüester kiud, mille tugev, paindlikkus, See teenib ka eriline tõkkeni, mis takistab ulakas poiss/lemmikloomad tagaistmel alates häirivad teie igapäevast ajab.

OHUTU SÕIDU: Neto Taskus, Käekotis Omanik aitab vähendada segane sõidu pakkudes lihtsat juurdepääsu oma rahakott sisu ilma võttes oma silmi teelt.See kaob vajadus ebamugav rahakott paigutuse jalge oma reisija.

LIHTNE PAIGALDAMINE: paigaldus käesoleva käekott omanik on väga lihtne, ei puur ega kleepse vaja, lihtne ja kerge paigaldada, võtab aega vähem kui minut on piisavalt pikk reguleeritav 2 üleval ja 1 alumisel veniv köis kaetud üle konsooli taga kasti.

ÜHILDUVUS: Enamasti sobib ees avamise taga kast, mõne auto konsoolid ei sobi selle punkti puhul, nagu Pool Avatud Kasti Taga, Ei Taga Kast, Topelt Ava Taga Kast, Sport Taga Kasti.

Pakkeleht:

1*Seljatoe Käekott Ladustamise Kott

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Kirjeldused
Toote Tüüp Taga, Pakiraamid Ja Tarvikud
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Polüester

Kliendi Ülevaated

Kirjutage Oma Ülevaade

Kirjutada ülevaade

Kvaliteeti

Sildid
seljatoe prügikotti tesla, 24-võti korraldaja, auto tarvikud atenne, ge auto korraldaja, kaardi suurusega ladustamise kott, korraldaja duyas, kummid venivad taskud, määratlemata püksid, kott korraldaja trveling, napolex auto korraldaja
Tooteid Inimeste Jaoks

Seotud tooted

Mida sa tahaksid näha.